Vappu-Brunssi 1.5.

Tarjoilemme vappubrunssia kahdessa kattauksessa.

1. kattaus: klo 11.30 tai 12.00

2. kattaus: klo 13.30 tai 14.00

Brunssikattaus €37€ / hlö

Alkupöytä:

  • Vihersalaattia & sitrusvinegretteä (L, G)

  • Gubbröra

  • silli-peruna-kanamunasalaatti (L, G)

  • Valkosipuli-sinappisilliä (L, G)

  • Tillikurkkua (L, G)

  • Keitinperunaa & ruskistettua voita (L, G)

  • Kirsikkatomaattia, mozzarellaa & basilikaa (VL, G)

  • Savulohi-perunasalaattia (L, G)

  • Marinoituja oliiveja (L, G)

  • Marinoitua fetajuustoa (VL, G)

  • Marinoituja soijapapuja (L, G)

  • Paahdettua mausteista tofua (L)

  • Coleslawsalaattia (L, G)

  • Punajuuri-fetatahnaa (VL, G)

  • Green pesto (L, G)

  • Hapanjuuurileipää (L)

  • Barrion nakkipiilo (L)

  • Karjalanpiirakkaa (VL)

  • Barrion lakritsanjuuri-mallaslimppua (L)

  • Munavoita (L, G)

  • Ruskistettua voita (L, G)

  • Tuorejuustolevitettä (VL, G)

Pääruoka lautastarjoiluna:

Eggs Benedict (L) Uppomuna, hollandaisekastiketta, grillattua hapanjuurileipää

Valitse täyte:

  • Paahdettua possunkylkeä

  • Barrion savulohta

  • Savustettua tofua

Jälkiruokapöytä:

  • Minimunkkeja (VL)

  • Suklaakastiketta (L,G)

  • Suolatoffeekastiketta (VL,G)

  • Herukanlehti-cremeä (L,G)

  • Konvehteja

  • Keksilajitelma

  • Kahvi/tee

Lapsille kanakori tai nakkikori €10€

Lisäksi:

  • Alkuun Mimosa tuorepuristetusta appelsiinista €7

  • Barrion limoncellosorbettia & limoncellolikööriä €5

  • Barrion itsetehtyä simaa €1 / hlö

Seuraava
Seuraava

Äitienpäivän Juhlamenu 11.5.